L’IDI continua amb la formació professional per a desocupats i ocupats amb un curs d’activitats de gestió de petit comerç de 530 hores que s’impartirà al Centre Bit d’Inca. La formació, que tendrà una durada de quatre mesos, començarà el dia 15 d’octubre i es perllongarà fins al 8 de març. El curs s’emmarca dins les accions formatives gratuïtes del SOIB.

El curs està dividit en diferents mòduls que inclouen ensenyament en operacions de venda, organització i animació del petit comerç, gestió de riscos laborals, gestió de compres, i implantació i desenvolupament del negoci. A més, està previst la realització de vuitanta hores de pràctiques a comerços reals.

El termini d’inscripció per als interessats finalitza el 9 d’octubre. Les places són limitades i estan destinades tant a persones desocupades com ocupades, que obtendran un titulació oficial un cop superada la formació.

Aquí teniu la informació del curs. Si teniu dubtes, podeu telefonar al 971 177 601 ext. 62897 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..