L’IDI Investors Club comença la seva activitat amb un curs de formació avançat per a inversors privats en startups.

Durant dos dies, 15 i 16 de novembre, els assistents tractaran temes com les passes del procés d’inversió privada, les principals eines de valoració d’startups, o els models de negoci i l’avaluació de projectes d’Internet, entre d’altres.

L’objectiu del curs és aprofundir sobretot en la Due Dilligence i el pacte de socis, ja que era una petició que s’havia recollit en les formacions anteriors que havia fet l’IDI per a inversors privats.


Organitzat per l’IDI i Keiretsu Forum, el curs comptarà amb ponents com Miquel Costa i Planas, president i CEO de Keiretsu Forum Spain; Antonio Guerrero, advocat de l’àrea de Dret Mercantil a Rosaud Costas Duran; i Oriol Solé, d’Audria Auditoría y Consultoría.

IDI i Keiretsu Forum ja han organitzat anteriorment cursos d’inversors amb motiu del Boat Show Investment Forum. En dos anys, més de 40 persones han rebut formació referent a inversió en startups.

Després d’aquesta experiència positiva, l’IDI ha creat un club d’inversors, IDI Investors Club, dirigit a directius, empresaris, professionals autònoms i inversors que cerquin diversificar riscos i incrementar l'experiència en aquest camp.

Els objectius de l’IDI Investors Club són incentivar la inversió privada en startups, millorar la formació dels participants per poder professionalitzar el procés d’inversió, i fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixements.

Aquí teniu l’agenda del curs, que tendrà lloc a la sala de premsa de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Si us voleu inscriure a la formació, aquí teniu l’enllaç.