Com ja us vàrem anunciar, Made in Mallorca, és més que una exposició i és un fet que s'ha constatat en les dues primeres jornades amb un "non stop" de diverses activitats.

Durant la jornada inaugural d'ahir, Aba Art Gallery, va ser l'escenari de l'exposició i de les sessions informatives i de networking entre productors i empreses per arribar a acords comercials i de col·laboració empresarial. Així mateix, tengueren l'oportunitat de conèixer de primera mà els serveis que l'IDI posa al seu abast, especialment el servei de finançament industrial i les ajudes públiques destinades als autònoms. Totes les sessions han estan coordinades per les tècniques dels serveis de l'IDI. La seva feina ha estat clau per a l'organització d'aquestes reunions i la coordinació de les agendes.

Ahir capvespre varen tenir lloc les primeres ponències previstes al programa dels "Talks", a càrrec dels dissenyadors industrials Max Enrich i Diego Ramos, amb una sala d'actes de Can Sales plena de gom a gom.

Avui i demà es continuarà amb la realització de les sessions networking. Demà capvespre, els "Talks" s'obriran amb una ponència a càrrec de Tomás Alonso, dissenyador industrial. A continuació, tendrà lloc una taula de debat que comptarà amb la participació de Moredesign, OHLAB / Architecture Lab, SMS Arquitectes i Ted'A Arquitectes, i serà moderada per Marta Armengol.

Amb aquests actes que es duran a terme a l'Auditori CC Sa Nostra del carrer de la Concepció, 12, es posarà punt i final a tres dies intensos d'activitats en els quals, tots els participants, organitzadors, i assistents ens hem retrobat amb l'essència de l'autòcton, del com es fa i d'on procedeix, en definitiva amb el Made in Mallorca.

L’exposició Made in Mallorca es pot visitar a la galeria Aba Art fins dissabte, 16 de març, de 10.30 a 20.00h.