Els emprenedors que presentaran els seus projectes empresarials al III Boat Show Investment Forum i inversors privats han participat aquesta setmana a la formació oferta per Keiretsu Forum, organitzador de l’esdeveniment  juntament a l’IDI.

Els empresaris han rebut un curs de formació de presentació de projectes, i els business angels, sobre com avaluar de manera professional i eficient les oportunitats de negoci.

El Boat Show Investment Forum tendrà lloc dilluns, 29 d’abril de 2019, a les 16.00h a les instal·lacions d’Astilleros de Mallorca. Es tracta d’un fòrum d’inversió destinat a emprenedors i projectes startup (amb menys de dos anys) i empreses en fase de creixement (amb més de dos anys) relacionades amb el sector nàutic que cerquen inversió de capital privat.

L’any passat, el fòrum va comptar amb la participació de set projectes relacionats amb el sector nàutic: dues plataformes online de lloguer d’embarcacions, un projecte de digitalització, un que relaciona el sector agroalimentari aplicat a la nàutica, i tres empreses industrials amb una base forta d’R+D+I. A més, al voltant de 90 inversors privats varen assistir al fòrum per conèixer els projectes.