L’IDI i Keiretsu Forum organitzen el divendres 28 d’abril el I Boat Show Investment Forum, en el marc del certamen nàutic.

El fòrum, que tendrà lloc al Varadero a les 17 hores, presentarà startups relacionades amb la nàutica en un sentit ampli: Tic App, energia, gestió portuària, materials, motors, etc.

El fòrum d’inversió és el resultat de l’acord entre l’IDI, organisme depenent de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i Keiretsu Forum, la major xarxa d’inversors privats del món. L’objectiu és promoure el foment, la creació i l’acompanyament d’empreses startup en l’àmbit de la nàutica.  

La directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa, assegura que “aquest projecte neix per donar visibilitat als projectes empresarials, així com dinamitzar les inversions en el sector nàutic”.

Per la seva part, el president de Keiretsu Forum Spain, Miquel Costa, explica que “en el sector nàutic estam veient excel·lents empreses startup, algunes amb un potencial excel·lent, i que esperam presentar davant dels nostres inversors. Estam molt agraïts a l’IDI per donar-nos l’oportunitat d’aportar el nostre expertise en la dinamització de l’ecosistema emprenedor balear”.

Les 8 startups que presentaran al Boat Show Investment Forum han passat per un llarg procés de selecció, i són les millors per la gran quantitat de projectes rebuts i analitzats. A més, han gaudit de dos taller –workshops de formació previs al fòrum d’inversió.

Per poder assistir com a inversor al Boat Show Investment Forum només us heu de registrar en aquest enllaç. Un cop inscrit, l’organització també us facilitarà una entrada per accedir al Boat Show Palma.