En el marc del conveni d'internacionalització, l'IDI juntament amb la Cambra de Comerç de Mallorca i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, organitzen la participació d'empreses productores i dissenyadors de Balears a la Fira London Design, que tindrà lloc a Londres del 20 al 23 de setembre de 2018.

Els objectius de la participació de Balears en aquesta fira són tres: promocionar el concepte Made in Mallorca, dels productes dissenyats i produïts a Mallorca, dels professionals i de les empreses balears; posar en valor el disseny com a element diferenciador dels productes, i potenciar les empreses del sector hàbitat amb una forta orientació cap al disseny i els col·lectius als quals va dirigida la fira.

Els destinataris d'aquesta convocatòria són: empreses industrials, empreses artesanes i dissenyadors independents amb productes relacionats amb el sector hàbitat: mobiliari, ceràmica, articles de vidre, teixits per a la llar, il·luminació i miscel·lània, i que compleixin els requisits descrits en aquesta convocatòria.

Els productes de Balears s'exposaran en un estand conjunt sota el nom
Made in Mallorca. L'estand constarà de dos espais: un destinat a l'exposició de productes dissenyats i produïts a Balears de diferents empreses, i l'altre, destinat a l'exposició d'empreses que vulguin comercialitzar els seus productes.

Si voleu participar a la London Design emplenau el formulari de participació i enviau-lo abans del 13 d'abril de 2018.