Després d'una exitosa primera edició, el passat mes de gener a Mallorca, ferEmpresa, arriba aquest setembre a les Pitiüses.

ferEmpresa és una activitat impulsada des de l’Oficina de l’Emprenedor i l’Empresa de l’IDI, i dirigida a les persones interessades a potenciar i atreure talent, recursos i oportunitats cap als seus projectes.

Es facilita un espai i una dinàmica àgil que permetrà als asistents elacionar-se el major nombre de vegades en el menor temps possible. El concepte clau és que no es va a vendre sinó a col·laborar per fer créixer els projectes o crear-ne de nous.

Hi trobarareu una proposta a cavall entre l’speed-coworking i un seminari pràctic on el mateix grup actua com un mercat. És recomanable que si disposeu d’algun producte tangible o intangible el porteu amb vosaltres el dia de la sessió. Pot ser un prototip, imatge gràfica, presentació informàtica o allò que considereu que més us pot ajudar en una presentació breu, a part, és clar, de les vostres dades de contacte, per exemple targetes per lliurar-les a la sessió.

La jornada, conduïda per l'expert en coworking César Llorente, tindrà lloc el próxim dimecres 20 de setembre, de 17.00 a 20.00 hores, al Consell Insular d'Eivissa (Av. Espanya, 49. Eivissa).

Tot i ser una activitat gratuïta, l'aforament és limitat. Per aquest motiu, us animam a inscriure-vos-hi abans de dia 13 de setembre. 

Podeu fer la vostra inscripció clicant sobre aquest enllaçPer a més informació podeu contactar-nos.