Una vintena d'emprenedors participen a ferEmpresa d'Eivissa

Una vintena d'emprenedors i empreses han participat a la I edició de ferEmpresa a Eivissa, una iniciativa adreçada a empresaris que cerquen contactar amb altres persones amb les quals complementar el seu negoci. La jornada ha servit per posar en contacte persones amb idees de negoci i professionals per conèixer-se i trobar vies de col.laboració per fer créixer els seus projectes i fins i tot crear-ne de nous.

La iniciativa de ferEMpresa sorgeix a partir de la demanda de més de 1.000 usuaris que han passat per l'Oficina de l'Emprenedor i l'Empresa de l'IDI. Els tècnics s'han adonat de la dificultat que sovint tenen aquestes persones de comunicar de manera efectiva el producte o servei que presenten i de trobar persones amb idees complementàries que sumin valor a les seves. Aprofitant la posició de l'IDI de suport i intermediari en el procés de creació i consolidació d'empreses, s'ha creat aquesta nova eina que tendrà continuïtat en el temps.

La jornada d'Eivissa ha comptat amb la participació de l'expert en coworking, César Llorente, que ha conduït la sessió, i amb la col.laboració del Consell d'Eivissa.


El naixement de ferEmpresa respon a la voluntat de l'IDI d'oferir serveis innovadors, adaptats a les necessitats de la ciutadania, des d'una visió objectiva i neutral però atenta a les noves tendències.