Entre els mesos de setembre i desembre, el saló d'actes del Museu del Calçat i de la Pell acollirà el cicle de conferències IncaBusiness. Es tracta d'un esdeveniment que té com a objectiu apropar als inquers la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.

La presentació de les xerrades ha comptat amb la presència del Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Promoció Econòmica, María José Fernández, la gerent de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Nuria Hinojosa, representants d’Empenta, Secot, l'Associació de Comerciants, i Activa’t Inca.

El cicle començarà el pròxim dijous 14 de setembre amb la xerrada «Perspectives econòmiques 2018» a càrrec de l'economista Robert Casajuna. El 5 d'octubre el consultor empresarial Javier González parlarà sobre «Els quatre elements que determinen el creixement d'un negoci». Mentre el 9 de novembre serà el torn de Gabriel Coll, Conseller Delegat del Grup Quely; qui relatarà l'evolució de la famosa empresa inquera i com ha evolucionat per a continuar com a referència al sector. La darrera conferència serà a càrrec de l'inventor del mètode tangram, César Llorente; qui explicarà com ser emprenedor dins la mateixa organització. Totes les conferències d'aquest primer cicle es duran a terme al Museu del Calçat i la Pell i totes elles a les 19.30 h.