Els comerciants de Pollença varen participar en un taller per elaborar un element decoratiu per als aparadors relacionat amb la temàtica de la Fira d’Artesania d’enguany, els souvenirs.

La formació, a càrrec de la dissenyadora Laura Salvá i coordinada per l’IDI, va consistir en la creació d’una peça ambientada en el boom turístic dels anys 60 i 70 que durant aquesta setmana centrarà els aparadors de les botigues.

L’objectiu és que la imatge dels comerços estigui relacionada amb el tema central de la Fira d’Artesania de Pollença que tendrà lloc aquest cap de setmana.

Aquest taller ja es va a dur a terme l’any passat i, davant de l’èxit, es va optar per repetir l’experiència per a aquesta edició de la fira de Pollença.

Està previst que els comerciants puguin participar en una altra formació de “Taller amb R” per elaborar material decoratiu per a Nadal els dies 18 i 25 de novembre. En aquesta ocasió, els participants crearan un element per decorar tant els aparadors com l’exterior del comerç i aconseguir que es respiri un aire nadalenc als carrers.