L’IDI repartirà 1.000 bosses de cel·lulosa a tots els punts de venda amb la marca “Pa d’Aquí, forn i tradició”. En total, es distribuiran 275.000 bosses que cobriran els 275 establiments amb el distintiu que es va llançar l’any passat de forma conjunta entre l’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.


Aquest nova iniciativa respon a la voluntat de consolidar la marca de “Pa d’Aquí, forn i tradició”, que va tenir molt bona acollida entre els forners i pastissers de les Illes Balears, i necessita noves propostes per consolidar-se. Les bosses de cel·lulosa contribuiran a expandir i donar a conèixer el distintiu entre els consumidors i clients dels forns.

El projecte “Pa d’Aquí, forn i tradició” pretén que el consumidor identifiqui la marca amb pa de qualitat, tradicional i saludable. Per acollir-se a la marca, els forns han de tenir obrador i han d’elaborar un 70% dels productes a la venda.

A més, han de fer al manco dues varietats dels pans considerats tradicionals de les Illes Balears: el pa pagès (blanc o moreno), el pa de xeixa, el llonguet, la magraneta, la viena, el panet d’oli, la galeta d’Eivissa, el cóc i la galeta d’oli. Els consumidors poden reconèixer els establiments adherits a la marca per un vinil identificatiu amb la imatge de “Pa d’Aquí, forn i tradició”.