L’IDI iniciarà una reforma del Centre Bit d’Inca per solucionar problemes de goteres i humitat que han fet malbé diverses instal·lacions de l’edifici.

Les obres, que compten amb un pressupost de 223.260€, comprenen, entre altres actuacions, la reparació de les canalitzacions d’aigua per evitar filtracions i l’adobament del trespol de la primera planta. A més, també se substituirà el fals sostre de la planta baixa i es pintaran les zones afectades per la humitat. Finalment, es canviarà el muntacàrregues i s’adaptaran el banys per a persones amb mobilitat reduïda. Està previst que la reforma, que s’iniciarà a principis d’any, duri al voltant de dos mesos.

Apart d’aquest projecte, l’IDI ja ha invertit enguany més de 30.000€ en el canvi de cortines i la neteja de façanes del Centre Bit, un espai avantguardista i innovador, dissenyat pel prestigiós arquitecte Alberto Campo Baeza l'any 1998. Va ser premiat internacionalment i reconegut per la seva peculiar forma triangular i per acollir al seu interior un preciós jardí de tarongers que queden protegits pel mur que el rodeja.