L’acte de lliurament de l’onzena edició dels Premios Emprendedor XXI comptarà enguany amb una ponència de Silvia Leal, experta en e-lideratge i transformació digital. Leal presentarà la gala del proper dijous, 15 de febrer, i parlarà sobre “Generació d’ecosistemes innovadors”.

Silvia Leal és assessora de la Comissió Europea en temes d’emprenedoria digital, i ha estat seleccionada en el rànquing Top 100 Dones, com a una de les expertes més influents de l’Estat espanyol. És autora dels llibres E-renovarse o morir i Ingenio, sexo y pasión.

La fórmula del seu èxit es fonamenta en els tres pilars bàsics que tan sols Silvia Leal sap conjugar: ingeni, passió i tecnologia.

L’entrega dels Premios Emprendedor XXI tendrà lloc dijous, 15 de febrer, a les 12 h al Caixa Fòrum de Palma. Després de la ponència de Silvia Leal, es presentaran les empreses finalistes, Hotelinking, HiSun-Health Innovation Sun i Peter Diving. Finalment, es donarà a conèixer el nom del guanayador de l’onzena edició dels premis.

Els Premios EmprendedorXXI tenen com a objectiu principal identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement d'Espanya. Estan organitzats per CaixaBank a través de Caixa Capital Risc i coatorgada pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'ENISA, Empresa Nacional d’Innovació. També hi col•labora la Comunitat Autònoma a través de dos òrgans instrumentals, com són l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), depenent de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, i la Fundació Bit, depenent de Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme.

Si voleu assistir a l’acte, inscriviu-vos-hi