L’IDI i la Cambra de Comerç coordinen el disseny de l’estand i l’assistència de vuit empreses a la fira líder mundial d’aliments ecològics.

Vuit empreses de producció ecològica de les Illes Balears es promocionen de forma conjunta a partir d’avui a la fira Biofach de Nuremberg, considerada l’esdeveniment líder mundial d’aliments ecològics. Les empreses es presenten sota la marca Bio Illes Balears amb un estand dissenyat per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), depenent de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Enguany, Bio Illes Balears compta amb un espai de 40 m2, el doble que l’any anterior, amb una gran imatge de l’il•lustrador Pere Joan, realitzada expressament per a la promoció a Biofach.

A l’estand, s’hi presenten oli, vi, espècies, confitures, sal, derivats de l’ametlla i de la garrova, de les empreses: Agromallorca, Bodega Can Rich, Bodega Can Feliu, Especias Crespí, Es Garrover de Mallorca, Flor de Sal d’Es Trenc, Oli Nostro, i Vitalmend Baleares.

L’IDI i la Cambra de Comerç han coordinat la presència d’aquestes empreses a Biofach, en el marc del Pla d’Internacionalització que es promou des de la Direcció General de Comerç i Empresa, i que estableix ajudes per promocionar els productes balears a l’exterior. S’ha comptat també amb la col•laboració de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA).
Biofach, fira d’aliments ecològics, se celebra del 14 al 17 de febrer a Nuremberg.

L’esdeveniment compta amb més de 2.900 expositors de tot el món, i s’hi esperen més de 50.000 visitants.