Tot i que penseu que teniu molt clara la vostra idea, sempre hi ha aspectes que es poden millorar i ser claus en el desenvolupament del vostre projecte empresarial. 

  • Analitzau tots els aspectes de la vostra proposta de negoci Test idea


Les persones emprenedores neixen però també es fan. Es pot aprendre a emprendre, de fet, hi ha una àmplia bibliografia que caracteritza el perfil d'emprendre. Val la pena invertir uns minuts a avaluar fins a quin punt el vostre perfil coincideix amb l'òptim. 


Mapa Mental

El mapa mental és un mètode que permet desenvolupar idees de manera enfocada i estructurada, però al mateix temps d’una manera lliure i creativa. Aporta una visió global que permet abordar els temes importants de manera eficaç, estalvia temps, facilita la generació d’idees i estratègies, i millora la nostra capacitat de planificar i gestionar. Els mapes mentals tendeixen a formar una xarxa, com la d’una teranyina: a partir d’una idea central, creixen radialment i cap a fora. 

 

Model Canvas


El Business Model Canvas és una eina que ens ajudarà a definir el model de negoci de la nostra empresa. 


El model Canvas permet organitzar de manera lògica l'operativa per la qual les empreses creen valor, el posen a disposició dels seus clients i com n'obtenen un rendiment. Un altre avantatge és que totes aquestes fortaleses i debilitats són reflectides en un sol full de manera molt visual que permet tenir una imatge del conjunt. 


Demanau ja la vostra cita! Emplenau el Formulari