català/castellano

Nova imatge per a un projecte emprenedor

D17-02-2012 H00:00

CASUAL PROJECT presenta una manera d'aprofitar la experiència professional en la creació de la pròpia marca.


Amparo Verdú, responsable d’una antiga franquícia de Banak Casual, volia continuar en el negoci dels mobles, però amb marca pròpia. Es va fer un projecte específic de naming i es va decidir el nom CASUAL PROJECT perquè l'adjectiu casual (informal) defineix perfectament l'estil dels productes i per mantenir la referència de l'anterior franquícia. Es va crear la marca de bell nou, des del nom fins al disseny del logotip i les seves aplicacions. 

Funcionalitat, neutralitat i una mica d'informalitat - l'estil dels productes - varen ser els criteris a l'hora de crear el logotip per l’estudi LABODONI dins el programa Impuls al Disseny.

El projecte es va reforçar amb un claim associat a la marca amb la frase "tus muebles hablan de ti", que suggereix que es tracta d'una marca de mobles que implica al client de manera personal.

El principal camp d'aplicació de la marca és el propi local, ja que està prevista la difusió publicitària. Es va dissenyar tota la retolació del local, des de l'exterior fins als vinils del mostrador, el taulell de venda i una aplicació decorativa a l'interior. També es va aplicar la nova imatge als mobles, la papereria bàsica, els vehicles, els cartells promocionals, les bosses i petits objectes de merchandising.