Diseño

Per què incorporar el disseny a l'empresa?

El disseny va néixer com una disciplina al servei de l'empresa i l'usuari final. Representa un avantatge competitiu de primer ordre perquè és el factor diferencial de les empreses, i un mitjà fonamental per al desenvolupament de la innovació. A través del disseny, l'empresa crea productes, comunica la seva oferta, construeix la seva imatge i les seves marques. En definitiva, a través del disseny, l'empresa és al mercat i roman en la ment dels seus clients. 
 

Beneficis del disseny a l'empresa

Avantatge competitiu
Diferenciació d'altres empreses
Augment dels beneficis empresarials
Noves oportunitats de negoci

Mitjà fonamental per al desenvolupament de la innovació

Increment del valor de la marca

Com t'ajuda l'IDI?

Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0244 segons. IDI versió 3.2.0-dev