Sostenibilidad

Per què és important impulsar la sostenibilitat industrial?

El canvi climàtic comporta una sèrie d'efectes que, en major o menor mesura, tenen un impacte directe en les nostres vides, els principals són: augment de les temperatures, augment del nivell del mar, multiplicació dels fenòmens climàtics extrems, inundacions i sequeres, calor i onades de fred que agreugen els processos de desertificació i erosió i suposen una pèrdua generalitzada de la biodiversitat.

La transformació digital ja és aquí i hem de posar al dia les nostres empreses per seguir sent competitius, així com per incrementar el seu valor afegit. La transformació digital està lligada a l'estratègia empresarial. Per això, la tecnologia digital ha de contribuir a crear valor per al client i adaptar-se a les necessitats dels consumidors.

En els darrers anys, han aparegut tecnologies com les solucions de màrqueting, solucions financeres, drons, solucions aplicades als recursos humans, plataformes col·laboratives, sistemes CRM, ciberseguretat, iCloud Computing, solucions de connectivitat i mobilitat, impressió 3D, i moltes més. El canvi necessari que s'ha de realitzar no només és tecnològic, sinó també en l'ús i aplicació d'aquesta tecnologia, així com en les persones que treballen en l'organització, per poder fer més eficients els processos, optimitzar costos, aconseguir augmentar els ingressos i consolidar la relació amb els clients.

 

 

  
 

Beneficis d´assumir el compromís amb la sostenibilitat

Reducció de consums i augment de l’eficiència energètica
Millor imatge de marca i prestigi
Oportunitats en mercats estrangers
Promoció de la Responsabilitat Social Corporativa en l'organització
Estalvi econòmic a mitjà i llarg termini

Com t'ajuda l'IDI?

Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.1148 segons. IDI versió 3.2.0-dev