Formación

Per què és important la formació contínua?

La feina d'un directiu va més enllà de l'impacte en els comptes d'explotació. Les grans àrees gerencials que requereixen la qualificació permanent dels seus directius estan focalitzades en els apartats financer, d'estratègia, màrqueting, control de gestió i comunicació. Així mateix, és necessari reciclar-se en allò que ja s'anomena la Quarta Revolució Industrial, una transformació sense precedents que es produeix a velocitat de vertigen.  

 

Beneficis de la formació

La qualificació professional
Adaptació a la transformació digital
Retenció del talent
Adquirir nous coneixements
Optimitzar l'ús d'aplicacions i programes

Com t'ajuda l'IDI?

Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0246 segons. IDI versió 3.2.0-dev