El Coworking Centre Bit és un espai que l'IDI posa a disposició dels emprenedors d'Inca i la seva comarca perquè puguin disposar de la infraestructura bàsica per poder desenvolupar la seva idea de negoci, aprofitant els serveis que ofereix el Centre Bit i les sinèrgies que puguin sorgir amb els altres usuaris.

Per tan sols 60 € disposareu d'un lloc de feina en un dels edificis emblemàtics de la ciutat d'Inca, ubicat al polígon industrial, amb més de quinze anys d'experiència en l'acolliment de projectes empresarials.

Es pot llogar només l'espai que necessiteu i beneficiar-vos dels serveis de connexió a Internet, telèfon, mobiliari, sales de formació, auditori, fotocopiadora, recepció, pàrquing i assessorament empresarial que us ofereix el Centre Bit.

Per a més informació i reserva d'espai, no dubteu a contactar amb nosaltres. Ens trobareu a:

CENTRE BIT RAIGUER

C/Selleters, 25

07300 Inca [MAPA]

Tel. +34 971 17 60 32
Fax. +34 971 500 678

 Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0234 segons. IDI versió 3.2.0-dev