Vens o fabriques producte local? Disposes d’un espai expositiu adequat per atreure els teus clients potencials? Saps com convertir la compra en una experiència? Et vols diferenciar? Aprofita el programa EXPOSAbyidi, disseny d’espais expositius per als productes industrials de les Illes Balears.

exposabyidi, un programa de l'IDI que ofereix un servei personalitzat en el disseny d'un espai expositiu per als productes industrials de les empreses productores de les Illes Balears, per així fer el producte local més competitiu.

Objectius

  • Fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial.
  • Impulsar la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors, necessaris per tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.
  • Aplicar les tècniques de marxandatge visual, col·locació de producte per vendre millor, estudis de composició, la psicologia de les formes i del color, i altres tècniques estratègiques expositives.
  • Actualitzar la imatge de la indústria a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes.

A qui va dirigit?

A empreses industrials de Balears que realitzin la totalitat de la seva producció a les Illes i que disposin d'espais expositius susceptibles de poder ser utilitzats en aquest projecte.

Requisits:

  • Ser una empresa o un grup d’empreses industrials amb producte local propi.
  • Ser una empresa amb seu social a les Illes Balears.
  • Pertànyer a un sector considerat estratègic pel Pla Industrial: hàbitat, agroalimentari, moda, nàutica, aeronàutica, indústria cultural i sector tecnològic.

En cas de rebre més de deu sol·licituds, es tendrà en compte la data d’entrada de la petició de l’empresa i que les indústries participants pertanyin a sectors diferents.

En què consisteix?

Les empreses rebran un assessorament personalitzat d'una tècnica de l'IDI especialista en disseny d'interiors que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l'àrea on s'exposarà el producte.

L'any 2022, el programa acceptarà un màxim de 10 empreses participants.

Les empreses interessades a participar en el programa rebran el servei de forma gratuïta.

Fases i calendari

Fase 1. Inscripció

Les empreses que vulguin participar en el programa hauran d'emplenar el formulari d'adhesió entre els dies 29 de novembre i 30 de desembre de 2021

Fase 2. Visita de l'espai i diagnosi

El personal tècnic i les empreses definiran de forma conjunta les necessitats. Anàlisi de l’espai per determinar les mancances i les estratègies que cal seguir.

Fase 3. Propostes de disseny

Es donaran solucions a les necessitats requerides a través d’una proposta de disseny en forma de dossier amb plànols, imatges i tota la documentació necessària.

Cada empresa rebrà la seva proposta personalitzada del disseny de l’espai per enriquir l’exposició del producte requerit en forma d’avantprojecte.

Fase 4. Execució del projecte

Una vegada lliurat l'avantprojecte del disseny expositiu, l'IDI oferirà assessorament per poder executar el projecte, segons la complexitat de cada cas.

Durada del programa

Inici: gener de 2022
Termini: desembre de 2022

Inscripcions

Les empreses interessades han d’emplenar el formulari d’adhesió entre els dies 29 de novembre i 30 de desembre de 2021

Més informació: www.idi.es
Tel. 971 17 61 61 ext. 62851
Adreça electrònica: agenovart@idi.esEls nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0525 segons. IDI versió 3.2.0-dev